burger

Будівельна техніка – важлива допомога для відновлення звільнених територій

Опубліковано 15 Листопада 2023 року, о 9:07
На цьому наголосила Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук під час урочистої передачі важкої будівельної техніки представникам обласних військових адміністрацій та міських військових адміністрацій Донецької, Луганської, Херсонської, Запорізької та Харківської областей.

Передача ключів від новеньких екскаваторів Backhoe loader JCB 4CX Sitemaster і Crawler JCB JS 305 LC відбулася в межах виконання Проєкту міжнародної технічної підтримки USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Нова будівельна техніка вкрай необхідна для прифронтових територій, враховуючи ситуацію з утриманням та ремонтом інфраструктурних об’єктів, які зазнають постійних атак з боку рф.

Очільниця Мінреінтеграції висловила щиру вдячність від імені Уряду України та від себе особисто міжнародним партнерам, які підтримують українців. Зокрема, Послу США в Україні Бріджит Брінк та керівнику Проєкту DG East Майклу Стівейтеру.

«Ця подія – це не лише про передачу одиниць техніки. Це про те, що ми не самі. Про те, що спільними зусиллями ми наближаємо нашу Перемогу. Адже українцям легше боротися, коли вони розуміють, що можуть розраховувати на підтримку партнерів», – зазначила Віцепрем’єрка.