burger

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


Наказ

2023-11-24
№ 327
Україна
Про проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства

Відповідно до п. 10 ч. 1 ст. 7, ч. 2 ст. 19 Закону України «Про запобігання корупції», п. 2 розділу III Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 № 830/21, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 17.02.2022 за № 219/37555, з метою розроблення та впровадження інструментів доброчесності у діяльності Міністерства та у зв’язку із завершенням строку дії антикорупційної програми

НАКАЗУЮ:

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у форматі самооцінювання.

2. Управлінню комунікації та преси (Голландс С.С.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України не пізніше 3 робочих днів з дня прийняття цього наказу.

3. Управлінню цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (Молінський В.В.) забезпечити можливість надання представниками громадськості пропозицій до антикорупційної програми Мінреінтеграції шляхом направлення інформації на електронну адресу Мінреінтеграції [email protected] протягом 10 днів з дня опублікування цього наказу.

4. Керівникам самостійних структурних підрозділів надати Сектору з питань запобігання та виявлення корупції кандидатури для включення до складу робочої групи у строк до 24.11.2023.

5. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Онуфрієв Є.І.) у разі необхідності забезпечити оновлення складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків та інформувати Національне агентство про початок проведення оцінювання корупційних ризиків, шляхом направлення відповідного листа із гіперпосиланням на розпорядчий документ про проведення оцінювання корупційних ризиків, розміщений на офіційному вебсайті Мінреінтеграції.

6. Робочій групі з оцінювання корупційних ризиків провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у строк до 08.12.2023.

7. Сектору з питань запобігання та виявлення корупції (Онуфрієв Є.І.) за результатами оцінювання корупційних ризиків у діяльності Мінреінтеграції підготувати в установленому порядку антикорупційну програму Мінреінтеграції до 12.12.2023.

8. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Мінреінтеграції від 02.11.2022 № 252 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків діяльності Міністерства».

9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Домбровського К.Г.

Віце-прем’єр-міністр України                                                                                                             Міністр Ірина ВЕРЕЩУК