burger

Укрпошті – 30 років

Опубліковано 2 Лютого 2024 року, о 9:21

Серед багатьох партнерів Мінреінтеграції чільне місце займає національний поштовий оператор «Укрпошта». Сьогодні компанії виповнюється 30 років.

Найбільш насиченими спільними проєктами виявилися два останні роки – період, коли країна потребує оперативного реагування на гуманітарні виклики.

Так, у травні 2022 року Мінреінтеграції у партнерстві з Укрпоштою було організовано виплату фінансової допомоги українцям, які евакуювалися із небезпечних зон. Відтоді понад 97 тисяч осіб отримали загалом більш ніж 234 мільйони гривень.

Завдяки спільним зусиллям українці, які знайшли прихисток за кордоном, мають змогу отримувати пенсії та соціальні виплати за місцем свого тимчасового перебування.

Також разом працюємо над тим, щоб забезпечити доступ до ліків на всій території України. Зокрема, у деокупованих і прифронтових регіонах.

Наразі Мінреінтеграції разом з Укрпоштою продовжують напрацьовувати можливі механізми покращення доступу до різних видів послуг на деокупованих територіях.

Цього дня теплі слова подяки – на адресу майже 40-тисячного колективу підприємства. За надійність та самовіддану працю на благо українців.