burger

Смаколики без цукру: релокований бізнес із Херсонщини підкорює столицю

Опубліковано 11 Лютого 2024 року, о 17:22

Аліса та В’ячеслав Проніни мали власну справу у Херсоні. Керували закладами здорового харчування та цехом із виробництва вегетаріанських десертів.

На початку окупації Херсона евакуювалися до Києва.

Виробництво натуральних цукерок – це справа, про яку так давно мріяла родина Проніних. У столиці вони вирішили будувати новий бізнес із нуля. Отримали грант від держави й за ці кошти придбали обладнання: професійний глазурувальний та пакувальний станки тощо.

Рецепти пані Аліса розробляє власноруч разом із технологами. Родзинкою солодощів без цукру є багатошаровість. Зазвичай одна цукерка складається із трьох шарів.

Нині бізнес успішно функціонує. Молоді підприємці мають чимало клієнтів, а їхню продукцію можна побачити на полицях мережі деяких магазинів. На цьому сім’я Проніних не планує зупинятися, тому вже ведуть переговори із супермаркетами.