burger

Хмельницький обласний Коордцентр провів виїзне засідання

Опубліковано 19 Лютого 2024 року, о 16:13

Засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Хмельницькій ОВА вперше пройшло у виїзному форматі на Камʼянеччині. Про це повідомив заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв на своїй сторінці у Facebook.

До обговорення долучилися голови 15 територіальних громад Камʼянець-Подільського району.

Засідання розпочалося із підбиття підсумків роботи Коордцентру за 2023 рік. Зокрема, учасники наради відзвітували про стан організації роботи з ветеранами та членами їхніх родин у ветеранському хабі.

Окреслили й завдання громад у впровадженні експериментального проєкту із професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Також члени Координаційного центру проінформували щодо:

– придатності складських приміщень для зберігання резерву будівельних матеріалів для відновлення обʼєктів, які зазнали руйнувань внаслідок військової агресії рф;

– стану укомплектування Територіального центру комплектування та соціальної підтримки фахівцями із соціальної роботи та питань їх навчання;

– стану оформлення паспортів підрозділами міграційної служби та ЦНАП;

– моніторингу доступності закладів медичної галузі й аптечної мережі для маломобільних груп населення.

Окрему увагу приділили діяльності громадських організацій і благодійних фондів у 2023 році. А також висвітленню актуальних питань, що потребують вирішення спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.