burger

У Львові запрацював освітній хаб для молоді

Опубліковано 17 Березня 2024 року, о 15:55

На базі культурно-соціального центру Urban Camp Lviv відкрили хаб для підлітків та молоді з територій, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення. Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

Освітній хаб має кілька зон:

• освітні приміщення для лекцій, воркшопів та заходів;

• житлові кімнати, де зможуть одночасно проживати до 30 учнів освітніх програм;

• офісні приміщення для роботи команди;

• вбиральні й душові.

У хабі планують проводити Street Culture кемпи – тижневі безкоштовні табори для молоді із прифронтових зон і внутрішньо переміщених підлітків віком від 12 до 16 років. Діти займатимуться паркуром, брейкінгом, хіп-хопом, графіті, скейтбордингом, стрітболом та іншими активностями.

На базі хабу вже запустили Академію лідерства Street Culture. Це ініціатива з виховання нових лідерів і побудови спільноти вуличних культур по всій Україні. Академія проводитиме безоплатне навчання, після завершення якого випускники отримають сертифікати й матимуть змогу приєднатися до платформи Street Culture.

Проєкт реалізується громадськими організаціями Street Culture та Urban Reform разом із мережею ТВОРИ! за підтримки Львівської міської ради та міжнародних фундацій Crown Agents (Велика Британія) і CORE Response (США).