burger

Я вірю у стійке партнерство України та Польщі – Ірина Верещук

Опубліковано 26 Березня 2024 року, о 20:39

Сьогодні Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук розпочала робочий візит до Польщі. Посадовиця взяла участь у конференції «Десять років війни росії проти України. Довгий кінець пострадянської епохи», яка проходить у Коледжі Європи в Натоліні.

Ірина Верещук зазначила, що в тому числі завдяки допомозі Республіки Польща, попри щоденний терор росії, наша держава вистояла. Зокрема, відзначила підтримку експосла Польщі пана Бартоша Ціхоцького, який був у Києві в перші дні повномасштабного вторгнення.

За її словами, коли новий Уряд Польщі на чолі із Дональдом Туском повідомив про те, що будуть робити все, аби допомогти Україні стати членом Європейського Союзу, стало зрозуміло, що ми точно переможемо.

«Я вірю у стійке партнерство України та Польщі. Я вірю у те, що допоки ми будемо разом, росії нічого не вдасться. І я переконана, що наше спільне майбутнє, наша спільна взаємовигідна та раціональна політика дадуть свої плоди. Ми це знаємо, ми в цьому впевнені, і я дуже вірю, що це станеться вже незабаром», – наголосила Ірина Верещук.