burger

У травні планується бізнес-місія польських компаній до України

Опубліковано 22 Квітня 2024 року, о 12:04

Реалізацію спільних українсько-польських проєктів у медичній та реабілітаційній сферах обговорили на нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

В обговоренні взяли участь представники Польського агентства інвестицій і торгівлі в Україні (РАІН), Мінреінтеграції, МОЗ, Мінсоцполітики, Мінветеранів, Міноборони та Командування медичних сил ЗСУ.

На травень планується спеціальна бізнес-конференція та ознайомчі візити польських інвесторів до українських профільних організацій та підприємств.

Наразі відомо, що 11 польських компаній мають намір відвідати відповідну конференцію у Києві.

Крім того, близько 100 підприємців із Польщі зареєструвалися для участі онлайн.

Зокрема, на нараді йшлося про презентації проєктів у таких галузях як медицина, фармацевтика, реабілітація, протезування.

Також розглянули концепт створення українсько-польського центру протезування та реабілітації на базі Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації.

Бізнес-місія має на меті залучення польського бізнесу до медичних та реабілітаційних інвестицій в Україну та гуманітарних проєктів.

Партнерами заходу є Міністерство розвитку і технологій Польщі, Польське агентство інвестицій і торгівлі в Україні, Посольство Республіки Польща в Києві, Польсько-Українська Господарча Палата, Міжнародне товариство польських підприємців в Україні, UkraineInvest і Спілка підприємців та роботодавців Польщі. Стратегічний партнер – Мінреінтеграції.