burger

Уряд перерозподілив видатки для завершення ремонту ділянки дороги на українсько-польському кордоні

Опубліковано 3 Травня 2024 року, о 18:34

Сьогодні Уряд ухвалив розпорядження, яким затверджується перерозподіл видатків державного бюджету, передбачених Агентству відновлення у 2024 році.

Проєкт цього акта було внесено на розгляд Уряду Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Документом пропонується перерозподілити видатки на бюджетну програму 3111600 «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на українсько-польському кордоні».

Кошти спрямують на фінансування інвестиційного проєкту із будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг західного регіону з метою подальшого поєднання їх з автомобільними дорогами Республіки Польща.

Кредитором проєкту виступив Уряд Республіки Польща.

Рішення Уряду забезпечить оплату рахунків за контрактами з польським підприємством «Дрог-Буд» у межах виконання Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги від 9 вересня 2015 року.

Це дозволить завершити у 2024 році роботи із капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська, км 3+137 – км 56+307 (Львівська область).

Зазначимо, що виконання зазначеного українсько-польського договору було предметом обговорень у межах Українсько-Польської Міжурядової Комісії з питань економічного співробітництва, співголовою якої є Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук.