burger

Триває реалізація проєктів Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ)

Опубліковано 5 Липня 2024 року, о 10:06

Це проєктувальні та будівельні роботи, які проводяться у Київській, Полтавській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Вінницькій, Львівській, Харківській і Дніпропетровській областях.

Стан реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги обговорювали учасники міжвідомчої наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Йдеться про УФСІ VII, УФСІ VIII, УФСІ IX, «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні» та «Професійна освіта у Східному партнерстві».

Проєкти реалізуються за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Кредитну установу для відбудови (KfW).

Зокрема, у межах проєкту УФСІ VII капітально відремонтовано амбулаторію загальної практики сімейної медицини у селищі Новопокровка Харківської області.

На початку червня відбулося відкриття оновленої амбулаторії після енергомодернізації. Представниця Новопокровської територіальної громади висловила вдячність УФСІ, підрядним організаціям та всім, хто допоміг реалізувати цей проєкт.

«Насамперед щиро дякуємо німецькому народу, а також Уряду Німеччини, завдяки яким вдалося виконати ці роботи», — додала Віцепрем’єрка.

Крім того, у межах проєкту УФСІ VIII готується до відкриття Центр первинної медико-санітарної допомоги в селищі Слобожанське Дніпропетровської області. Там закінчилися будівельні роботи, а також майже завершено облаштування укриття.