burger

Масована ракетна атака рф по Україні: ліквідація наслідків триває

Опубліковано 8 Липня 2024 року, о 16:02

Сьогодні, 8 липня, ворог випустив по Україні 38 ракет. Під ударом опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. рф вела цілеспрямований обстріл цивільної інфраструктури.

У столиці зафіксовано падіння уламків ракет у 7 районах. Зокрема, ворожою ракетою зруйновано корпус дитячої лікарні «Охматдит» та один із підʼїздів будинку. Там розбирають завали.

Безпосередньо у приміщеннях «Охматдиту» відомо про 2 загиблих та 16 поранених, семеро з них — діти, 15 постраждалих госпіталізували. При цьому наразі немає даних про загиблих серед неповнолітніх.

Після повторного удару по Києву зафіксовано падіння уламків на медичний центр. Попередньо є інформація про 7 загиблих, ще троє людей травмовані.

Внаслідок ракетного удару у столиці вже 20 загиблих і 61 постраждалий.

У Дніпрі пошкоджено девʼятиповерхівку та низку цивільних обʼєктів. Відомо про одного загиблого чоловіка, 12 потерпілих, п’ятеро з них госпіталізовані.

У Кривому Розі — руйнування на підприємстві. Виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Попередньо 10 людей загинули, ще 47 отримали поранення різних ступенів тяжкості.

У Покровську зруйноване промислове підприємство, на його території загинули троє чоловіків.

Загальна інформація щодо загиблих та постраждалих внаслідок ворожих ракетних ударів по Україні уточнюється.