burger

Для допомоги у працевлаштуванні ВПО в Одесі працює Муніципальний центр

Опубліковано 17 Липня 2024 року, о 12:13

Задля швидкої інтеграції переселенців у місцевий ринок праці в місті функціонує Муніципальний центр сприяння працевлаштуванню внутрішньо переміщених осіб. Він працює під гаслом: «Одеський ринок праці — Заякорись в Одесі». Про це повідомляє Одеська міська рада.

Діяльність центру спрямована на надання всебічної підтримки у питаннях працевлаштування ВПО.

Окрім консультацій, пропонується детальна інформація про місцевий ринок праці, можливість проходження професійної підготовки та допомога у встановленні контактів із потенційними роботодавцями.

Інформаційно-консультаційні послуги щодо працевлаштування надаються в робочий час у фронт-офісах Центрів інтегрованих соціальних послуг за адресами: вул. Косовська, 2-Д та вул. Академіка Корольова, 9.

Також консультації можна отримати за телефоном: (048) 753-14-07.

З метою максимального сприяння працевлаштуванню ВПО заклад співпрацює з Одеською філією Одеського обласного центру зайнятості. Спільно вони надають інформаційно-консультаційні послуги з пошуку роботи й організовують масові заходи (наприклад, міські ярмарки вакансій, круглі столи та семінари) безпосередньо в місцях тимчасового проживання переселенців.