burger

Ірина Верещук привітала учасників ветеранського форуму в Тернополі

Опубліковано 22 Липня 2024 року, о 13:31

Віцепрем’єрка привітала онлайн учасників форуму «Ветерани — шлях додому: спроможності громад у захисті прав та задоволенні потреб ветеранів», який сьогодні проходить у Тернополі.

Захід було організовано Комітетом Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, Міжфракційним депутатським об’єднанням «Реабілітаційні сили України» за сприяння Програми USAID «Рада: наступне покоління» та у співпраці з Тернопільською обласною військовою адміністрацією й Тернопільською міською радою.

Форум має на меті пошук нових рішень із ветеранської політики на загальнодержавному та місцевому рівнях. Також предметом обговорення є позитивний досвід у ветеранській роботі й розгляд нормотворчих ініціатив з питань ветеранської політики.

Під час виступу Ірина Верещук подякувала всім народним депутатам, які працюють у сфері ветеранської політики. Зокрема Галині Третьяковій, Тарасу Тарасенку, Анатолію Остапенку, Євгенії Кравчук.

«Хочу відзначити роботу депутатів, коли ми говоримо про ветеранську політику. Останнім часом ми бачимо позитивну динаміку на ветеранському напрямку. Це відбувається завдяки зусиллям у тому числі наших народних депутатів», — зазначила посадовиця.

«У нашій державі має бути сформовано «культ ветерана». Ми говоримо про повагу до ветерана. Це мають бути не лише слова, а конкретні дії», — резюмувала Ірина Верещук.