burger

Ірина Верещук ознайомилась із практикою мобільних адмінсервісів у Кривому Розі

Опубліковано 24 Липня 2024 року, о 19:40

Мобільні адмінпослуги надаються за допомогою офісів-трансформерів на базі вантажних автомобілів та мобільних кейсів (компактні валізи з обладнанням для надання послуг).

Мобільні офіси укомплектовані необхідною технікою. Для забезпечення доступу маломобільних груп населення автомобілі оснащені пандусами.

Сервіс «Мобільний адміністратор» надає можливість безкоштовного виїзного обслуговування за місцем реєстрації заявника або за місцем його фактичного перебування.

Скористатися сервісом можуть, зокрема, учасники бойових дій; особи з інвалідністю; багатодітні родини; особи, які досягли 75-річного віку; члени сімей загиблих (померлих) захисників чи захисниць України, зниклих безвісти й полонених військовослужбовців.

Графіки виїздів доступні на сайті міської ради та вебпорталі Центру «Віза».

Проєкт «Віза мобільна» у Кривому Розі був впроваджений за ініціативою міської ради ще у 2017 році. З початку роботи сервісу мобільні адмінпослуги було надано майже 29 тисячам людей.

Віцепрем’єрка зазначила, що мобільні адмінсервіси є надзвичайно важливим інструментом у воєнний час.

«Мобільні сервіси є дуже хорошим рішенням для ветеранів та їхніх сімей. Цю практику треба масштабувати на інші регіони», — підкреслила Ірина Верещук.