burger

Іпотека під 3%: відбувся сімнадцятий відбір сімей ВПО на отримання пільгових кредитів

Опубліковано 5 Серпня 2024 року, о 16:47

Сьогодні, 5 серпня, Держмолодьжитлом було відібрано ще 200 родин, які зможуть оформити кредит у межах українсько-німецької програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Відповідний проєкт реалізується Мінреінтеграції та Держмолодьжитлом за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW).

Відібрані кандидати зможуть придбати житло у кредит за найнижчою в Україні ставкою 3% на рік. Кредити надаються на строк до 30 років із початковим внеском 6% від вартості житла.

Трансляція відбору відбувалася в режимі реального часу на YouTube-каналі фонду. Контроль за перебігом відбору здійснювали представники Мінреінтеграції, Держмолодьжитла та Імплементаційного консультанта.

Переможці були визначені методом випадкової вибірки із застосуванням програмного забезпечення. З переліком родин, які отримали змогу придбати житло за програмою, можна ознайомитись за посиланням.

Умови програми, роз’яснення щодо подання заяв та інших документів викладені тут.

З додаткових питань щодо програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» телефонуйте на лінію Держмолодьжитла для звернень громадян за номером: (044) 363-10-80.

Також можна звертатися до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію 1548.