burger

Звіт про результати проведення консультацій із громадськістю щодо проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії когнітивної деокупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та затвердження Операційного плану заходів з реалізації Стратегії когнітивної деокупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя у 2024-2026 роках»

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив електронні консультації з громадськістю.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (далі – Мінреінтеграції).

2. Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на електронні консультації з громадськістю.

Проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії когнітивної деокупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя та затвердження Операційного плану заходів з реалізації Стратегії когнітивної деокупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя у 2024-2026 роках» (далі – проект акта).

3. Інформація про осіб, що взяли участь в електронних консультаціях з громадськістю.

Зауважень та пропозицій до проєкту акта не надходило. Проєкт акта та інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю оприлюднено на веб-сайті Мінреінтеграції 18 липня 2024 року.

Письмові пропозиції та зауваження до проєкту акта приймалися на електронну адресу [email protected] та на поштову адресу Чоколівський бульвар, 13, м. Київ, 03186 до 02 серпня 2024 року.

4. Інформація про пропозиції, що надійшли до Мінреінтеграції під час електронних консультацій з громадськістю.

За період проведення електронних консультацій з громадськістю зауважень та пропозицій до проєкту акта не надходило.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення. Враховуючи відсутність зауважень та пропозицій, проєкт акта підготовлено для погодження із заінтересованими органами та висловлення позиції заінтересованими сторонами у порядку, встановленому законодавством.