burger

На прифронтових територіях Херсонщини відновлюють надання стоматологічних послуг для населення

Опубліковано 15 Серпня 2024 року, о 15:45

Так, в одному із прифронтових сіл Чорнобаївської громади на території сімейної амбулаторії відновив роботу стаціонарний стоматологічний кабінет. Він забезпечений усім необхідним обладнанням для діагностики та лікування захворювань ротової порожнини.

Відкриття стоматкабінету відбулося за результатами робочої поїздки Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук на Херсонщину.

Скористатися послугами зможуть як місцеві мешканці, так і жителі сусідніх населених пунктів. Їх надаватиме лікар-стоматолог Херсонської міської стоматологічної поліклініки в межах договору, укладеного з органами місцевої влади.

Кабінет працюватиме тричі на тиждень — у понеділок, середу та п’ятницю з 08:00 до 14:00. У разі підвищення попиту на стоматологічні послуги години прийому буде збільшено.

Під час чергової наради з гуманітарного реагування у Херсонській області, яка проходила під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук, посадовиця подякувала причетним за проведену роботу.

«Дякую всім, хто долучився до цієї ініціативи, зокрема керівнику Херсонської ОВА Олександру Прокудіну за допомогу у вирішенні питання. Спільні зусилля дали якісний результат: відтепер мешканці зможуть отримати повноцінні стоматологічні послуги», — зазначила Ірина Верещук.