Андрій — переселенець з Ізюму, що на Харківщині. Після початку повномасштабного вторгнення він переїхав у місто Сарни Рівненської області.
Там почав шукати можливості для реалізації власних ідей. Згодом пройшов навчання від центру зайнятості.
Завдяки курсам, чоловік знайшов для себе нову нішу — виробництво варення з натуральних інгредієнтів.
Бізнес швидко почав набирати обертів та приносити прибуток. Андрію почала допомагати дружина.
Зараз їхня продукція має великий попит завдяки оригінальним рецептам. Для виготовлення використовуються лісові ягоди, квіти акації, соснові шишки та мʼята.
Чоловік продовжує працювати над розвитком власної справи та закликає інших не боятися експериментувати. Він вважає, що навіть найскромніша ідея може стати успішною, якщо до неї підійти з любовʼю та бажанням створити щось корисне для людей.