burger

Мінреінтеграції доставило гуманітарну допомогу евакуйованому з Маріуполя університету

Опубліковано 27 Квітня 2022 року, о 18:08

26 квітня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно із міжнародною гуманітарною організацією «WorldCentral Kitchen» доправило гуманітарний вантаж до Донецького державного університету внутрішніх справ, який наразі перемістився з Маріуполя до Кривого Рогу.

До складу вантажу, зокрема, ввійшли 250 продуктових наборів (по 15 кг кожен) та інші продукти харчування. Відповідна допомога забезпечить першочергові гуманітарні потреби понад350 курсантів та викладачів закладу освіти.

Довідково: Наразі Мінреінтеграції спільно з партнерами розробляє концепт спеціальної платформи, яка має на меті сфокусувати увагу на організації допомоги та підтримці мешканців Маріуполя.

Нагадаємо, якщо ви чи ваші знайомі, що евакуювалися з Маріуполя, маєте потребу в житлі, роботі, лікуванні, освіті тощо –  будь ласка, заповніть форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbSLbSMJpz0RXWA5vNBQTnX1m_DxmewKXlArSS4bbUJYMC6A/viewform

Щоб системно, вчасно й якісно надати необхідну допомогу Вам і Вашій родині, залучаються міжнародні та українські благодійні фонди, волонтери, донори із-за кордону, органи місцевого та регіонального самоврядування, Уряд і парламент.