Діана Логінова – корінна харків’янка. За третьою освітою вона технолог кондитерських хлібобулочних та макаронних виробів.
У планах на майбутнє було відкрити власний заклад у рідному місті. Однак повномасштабне вторгнення росії змусило жінку евакуюватися у Черкаси.
Діана відразу ж почала шукати місце, де можна реалізуватися як професійний кондитер. Пошуки роботи за фахом тривали недовго. Вона зрозуміла, що хоче знайомити місцевих жителів з оригінальними десертами власного виробництва.
За менш ніж 3 місяці підприємиця відкрила власний заклад із солоденьким, а також найняла на роботу трьох працівниць.
«У скрутні часи важливо підтримувати одне одного та дарувати людям радість. І це моя робота», – розповідає Діана Логінова.