Олексій Гончаров та його родина – двічі переселенці. У 2014 році покинули Кадіївку, а у 2022-му – Гірське. В обох цих містах на Луганщині мали власну справу. Однак з приходом окупантів врятувати бізнес не вдалося.
Прихисток знайшли на Київщині – у Бучі. Саме там родина вирішила втретє відкрити власну справу. Вибір зупинили на закладі швидкого харчування. Частину обладнання молоді підприємці придбали за допомогою грантових коштів від міжнародних організацій.
Зараз у ресторані працюють четверо людей: подружжя Гончарових і два кухарі.
Фірмовою стравою закладу є завертай – тортилья з м’ясом індички, карамелізованою грушею та мікрозеленню.
Крім того, в ресторані готують холодні й теплі закуски, каву, лимонад і морозиво власного виробництва.