Ольга разом із сім’єю вимушена була покинути свій дім у тимчасово окупованому Пологівському районі і переїхати до Запоріжжя.
До повномасштабного вторгнення вона працювала економістом, а кондитерство було її хобі та давньою мрією.
«Спочатку я почала випікати різні десерти ще вдома, коли пішла в декрет. Тому що не звикла сидіти на місці. Частувала смаколиками рідних, знайомих та друзів», — ділиться Ольга.
На новому місці молода підприємиця вирішила втілити свою заповітну мрію в реальність. Почала будувати бізнес з нуля. За допомогою грантових коштів придбала техніку: духову шафу, блендер, холодильну вітрину тощо.
Нині в Ольги є клієнти з усього Запоріжжя, які хочуть спробувати десерти, що готує кондитерка-переселенка.