burger

Заступник Міністра з питань реінтеграції ТОТ взяв участь у Саміті «Шлях ветерана від військової служби до цивільного життя»

Опубліковано 27 Травня 2024 року, о 17:34

На Саміті представили успішні регіональні кейси щодо формування ветеранської політики, а також обговорили можливість їх масштабування із залученням нових партнерів.

У межах заходу відбулося підписання меморандуму про співпрацю з польською стороною щодо комплексної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей.

Планується створити польсько-український центр реабілітації для ветеранів на базі Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації. Ідея його створення виникла під час однієї з координаційних нарад із польськими партнерами під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

У своєму виступі заступник Міністра з питань реінтеграції TOT Михайло Латинський подякував польській стороні за участь у розвитку такого центру.

«Маємо подбати, щоб наші воїни мали змогу відновити своє здоров’я і пройти необхідну реабілітацію. Сподіваємося, що підписання сьогоднішнього меморандуму стане імпульсом для подальшого розширення мережі реабілітаційних центрів в Україні», – наголосив Михайло Латинський.