burger

У червні в Києві планується проведення Третього українсько-польського Форуму відбудови України

Опубліковано 11 Червня 2024 року, о 9:47

Впровадження спільних українсько-польських проєктів щодо залучення інвестицій для відбудови України обговорили на нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

У нараді взяли участь представники Польського агентства інвестицій і торгівлі в Україні (РАІН), Мінреінтеграції, МОЗ, Мінветеранів, Фонду Міжнародної Солідарності та інші.

На червень планується Третій Форум відбудови України та ознайомчі візити польських інвесторів до українських профільних організацій та підприємств.

Наразі зареєструвалися понад 80 осіб із польської сторони, які планують відвідати цей Форум у Києві.   

На Форумі планується обговорення таких тем як системні виміри євроінтеграції, відбудова України, відновлення інфраструктури та залучення фінансових інструментів для початку відбудови. 

Партнерами заходу є Мінреінтеграції, Польське агентство інвестицій і торгівлі в Україні, Міністерство розвитку і технологій Польщі, Польсько-Українська Господарча Палата, Національна господарча палата, Посольство Республіки Польща в Києві, Польська Асоціація Роботодавців Будівельної Галузі, Міжнародне товариство польських підприємців в Україні, представництво Польської академії наук в Україні, UkraineInvest і Торгово-промислова палата України.