burger

Найважливіше за тиждень 15 липня — 21 липня

Опубліковано 21 Липня 2024 року, о 17:00

Під час робочої поїздки до Запоріжжя Віцепрем’єрка Ірина Верещук перевірила роботу адмінсервісу «Я — Ветеран», побувала на підприємстві, де працевлаштовані ВПО, відвідала релокований із Мелітополя центр для молоді ВПО, завітала до евакуаційного центру для маломобільних осіб, а також провела засідання Коордцентру з підтримки цивільного населення.

Напрацьовується алгоритм забезпечення гуманітарним скрапленим газом вразливих верств населення прифронтових територій Харківщини, Сумщини та Донеччини.

Мінреінтеграції спільно з міжнародними партнерами реалізують три житлові проєкти, які забезпечать понад 3 тисячі квартир для ВПО.

Відбувся черговий обмін полоненими. З ворожого полону визволили ще 95 оборонців.

Внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Мінреінтеграції запустило в роботу цифровий реєстр для фіксації порушень міжнародного гуманітарного права внаслідок збройної агресії проти України.

Питання реалізації вітчизняної вугільної продукції в межах підготовки до наступного опалювального сезону обговорили на нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Причетні до позбавлення українців їхньої нерухомості на ТОТ у майбутньому будуть відшкодовувати  збитки. Нагадуємо, куди можна повідомляти про такі спроби.

Діяльність обласних Рад ВПО розглянули на нараді під керівництвом Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

Можливість спрощення документообігу щодо субсидій і пільг обговорили на нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук та за участю представників Мінсоцполітики, Пенсійного фонду та Всеукраїнської ради голів ОСББ.