burger

Ірина Верещук провела розширене засідання Миколаївського обласного Коордцентру

Опубліковано 23 Липня 2024 року, о 17:30

Під час робочої поїздки на Миколаївщину Віцепремʼєр-міністр Ірина Верещук провела розширене засідання Координаційного центру з підтримки цивільного населення при Миколаївській ОВА.

У нараді взяли участь Миколаївська ОВА на чолі з Віталієм Кімом, представники міської та районних військових адміністрацій, територіальних громад, міжнародних і громадських організацій, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Також були присутні народні депутати України.

Учасники засідання обговорили відповіді на енергетичні виклики, а також забезпечення побутовим паливом вразливих верств населення Миколаївщини на наступний опалювальний сезон.

Також предметом обговорення були питання гуманітарного реагування та підтримки цивільного населення в осінньо-зимовий період.

«Уряд зробить все від нього залежне, щоб допомогти Миколаївщині підготуватися до зими. Але також розраховуємо на допомогу наших міжнародних партнерів. Об’єднавши зусилля, ми обов’язково допоможемо людям», — резюмувала Віцепрем’єрка.