burger

У Мінреінтеграції обговорили комунікаційну політику щодо Сходу України із журналістами регіональних медіа

Опубліковано 24 Листопада 2021 року, о 17:13

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відбулася зустріч із журналістами регіональних засобів масової інформації з різних областей України. Ознайомчий візит провели у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

Мінреінтеграції представляли керівники структурних підрозділів:  директорату розбудови миру; директорату інформаційного суверенітету; директорату цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; департаменту соціально-гуманітарної політики та ВПО; директорату стратегічного планування та європейської інтеграції; директорату захисту прав громадян, постраждалих внаслідок збройної агресії.

Головною темою зустрічі стало обговорення комунікаційної політики Міністерства стосовно Сходу України. Крім того, приділялася увага іншим робочим напрямкам, що сприяють громадській безпеці та соціальній згуртованості. Кожен спікер від Мінреінтеграції окреслив свою сферу діяльності та ознайомив гостей із результатами роботи, після чого відповів на запитання присутніх журналістів. Вони представляли медіа з Луганської, Полтавської, Дніпропетровської, Сумської, Волинської областей, а також міста Києва.

Додамо, що зустріч проводилася у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії. Мінреінтеграції стало стартовим пунктом програми. Наступний тиждень журналісти проведуть у громадах Донеччини і Луганщини.