burger

Мінреінтеграції провело інструктаж з мінної безпеки у ліцеї міста Кремінна на Луганщині

Опубліковано 6 Грудня 2021 року, о 17:22

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України організувало інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на підвищення обізнаності населення щодо правил поведінки в ситуаціях, пов’язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами. Лекцію для учнів ліцею № 2 міста Кремінна провів працівник Сектору в Луганській області Мінреінтеграції Богдан Ядрихінський. 

Під час заходу учні Кремінського ліцею №2 дізналися про небезпеку, що становлять міни та інші вибухонебезпечні предмети. Також їм роз’яснили основні правила поведінки, яких необхідно дотримуватись в таких ситуаціях. Для ґрунтовнішого засвоєння матеріалу дітям передали тематичні розмальовки «Мінна безпека».

Нагадаємо, Міністерство регулярно проводить заходи з підвищення рівня обізнаності населення та навчання правилам безпечної поведінки із вибухонебезпечними предметами у закладах освіти по всій Україні для учнів різної вікової категорії. Наприклад, на минулому тижні Мінреінтеграції організувало навчання з протимінної безпеки у столичній школі № 102.