burger

Мінреінтеграції уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв’язку щодо «віртуального номера» для мешканців ТОТ

Опубліковано 25 Січня 2022 року, о 18:00

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підписало Меморандуми про співпрацю з ТОВ «Лайфселл» та ТОВ «Інтертелеком».

Основна мета – координація зусиль та спільна діяльність в рамках інформування жителів тимчасово окупованих територій про можливості користування послугою операторів телекомунікаційних послуг «Віртуальний номер».

«Віртуальний номер» — це послуга, за допомогою якої можна в будь-якій точці світу придбати український номер телефону та користуватися ним через мобільний Інтернет або Wi-Fi та з використанням мобільного додатка навіть за відсутності фізичної SIM-картки.

Мобільний додаток «BiP» від ТОВ «Лайфселл» надає можливість прийому і здійснення голосових та відеодзвінків, а також отримання вхідних SMS-повідомлень на електронну адресу без наявності фізичної SIM-карти. Детальна інформація за посиланням. Мобільний додаток «IT Phone» від ТОВ «Інтертелеком» надає можливість прийому та здійснення голосових та відеодзвінків, отримання та відправлення SMS-повідомлень в самому додатку без наявності фізичної SIM-карти. Детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, «Віртуальний номер» для мешканців ТОТ став доступний влітку 2021 року.

З покроковою інструкцією, як підключити «Віртуальний номер», ви можете ознайомитися в інфографіках нижче.