burger

Україна самовіддано бореться із окупантом: за нами правда!

Опубліковано 25 Лютого 2022 року, о 7:36

Наразі Збройні сили України самовіддано ведуть оборонні бойові діїна чотирьох напрямках. Це Сіверський, Слобожанський, Таврійський і в районі операції Об’єднаних сил. Також важкі бої точаться на підступах до столиці. 

Український народ та його армія демонструють незламний дух і волю до спротиву. Ми б’ємося із професійною регулярною російською армією, яка чітко розуміє поставлену мету – знищити нашу державність, наш національний вибір. І серед загарбника вже немає жодного «заблудлого» чи «відпускника».

Особливо успішними є дії українського війська в районі проведення операції Об’єднаних сил, де нашим воїнам у районі Щастя, Станиці Луганської, Лобачевого та Біловодська вдавалося неодноразово знищувати ворожі диверсійно-розвідувальні групи, які вночі намагалися зайти у тил українських військ. Також наші захисники наносили результативні артилерійські удари по вогневих позиціях і скупченнях техніки та особового складу противника, який поніс суттєві втрати, а також здається в полон.

Під час вранішнього брифінгу Президент Володимир Зеленський відзначив мужність і героїзм наших захисників та закликав усю країну стати у лави активного спротиву агресору.

«Рано чи пізно Росії доведеться говорити з Україною про закінчення бойових дій. Говорити про те, як зупинити це вторгнення. Чим швидше розмова почнеться, тим меншими будуть втрати самої Росії», – зазначив глава Української держави.

Своєю чергою, Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук наголосила, що  Президент та всі міністри знаходяться на своїх місцях і будуть до кінця разом з народом.

«Мета Росії – нагнітати: сіяти страх і паніку, щоб влада виїхала з урядового кварталу. Але ми тут зі своїм народом і ми переможемо», – заявила Ірина Верещук.