burger

«Не евакуюйтесь самотужки, довіряйте лише офіційній інформації!», – Ірина Верещук

Опубліковано 22 Березня 2022 року, о 15:27

З таким закликом звернулася до наших співгромадян Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук в ефірі загальнодержавного інформаційного марафону на телеканалі «Інтер». Вона навела трагічний приклад, коли на Харківщині загарбники розстріляли автівку, де перебували діти.

«На жаль, вони загинули, – констатувала Ірина Верещук. – Дуже  прошу: не намагайтеся евакуюватися самотужки! Є серйозна загроза потрапити під обстріли. Ми розуміємо, що вам важко: не вистачає води, продуктів харчування, медикаментів і одягу. Але заради збереження життя стежте за офіційними повідомленнями».

Вона нагадала, що українська влада щодня і щохвилини намагається зробити все залежне від неї для організації гуманітарних коридорів.

«В жодному разі не вірте повідомленням про гуманітарні коридори, створені окупантами,- які ведуть до Росії чи Білорусі. Там людей фільтрують. Тих, хто здається їм неблагонадійним, – вивозять у невідомому напрямку. Тому читайте і слухайте тільки офіційні джерела інформації», – попередила Віцепрем’єр-міністр.