burger

Місяць незламності, єдності та сили української народу

Опубліковано 24 Березня 2022 року, о 10:43

24 лютого 2022 року. Цей день змінив увесь світ. Усю Україну. Кожного з нас. Він назавжди закарбувався у нашій пам’яті.  

Вже рівно місяць, як український народ мужньо боронить свою землю та свою свободу від російських загарбників.

Наші воїни із Збройних сил України та територіальної оборони щоденно дають гідну відсіч окупантам у запеклих боях. Українці голіруч зупиняють танки та виходять на протести в окупованих містах, всього за день ми змогли створити найкращу координацію волонтерів по всій країні.

Розпочавши в ніч на 24-те лютого підле повномасштабне вторгнення, ворог давав нам і собі пару діб, щоб захопити та поневолити Україну.

Минув місяць. Ворог втратив стільки, скільки не втрачав за часи усієї афганської війни. Кількість загиблих російських солдат за ці 28 днів в Україні перевищила 15 600. Нагадаю, в Афганістані Радянська Армія втратила 13 300 бійців. За 10 років кампанії.

Місяць, за який сформувалась потужна й могутня нація. Такої єдності світ не бачив дотепер…Усі цивілізовані країни захоплюються стійкістю нашої держави, мужністю наших воїнів та національним єднанням у боротьбі за свої цінності.

Світ побачив, як мужньо воюють наші герої на фронті. Який відважний опір чинять ворогові громадяни у тилу. Як наші волонтери, рятувальники, лікарі, щосекунди ризикуючи життям, під нищівним вогнем визволяють мирних жителів з підвалів та евакуюють їх у безпечне місце, доставляють їжу, воду, ліки.

За цей місяць вся країна перетворилась у одну багатомільйонну Народну армію, кожен солдат якої самовіддано виборює Перемогу на своєму місці.

Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті нашої вільної України!

Настане день Перемоги й над кожним українським містом під мирним небом  майорітиме синьо-жовтий стяг – стяг свободи й демократії, символ великої любові до рідної Землі!