burger

Дитячу книгу-комікс від Мінреінтеграції «Мінна безпека не без ПЕКа» щоденно завантажують близько 20 тисяч разів

Опубліковано 25 Квітня 2022 року, о 14:37

Діти – особлива аудиторія. Навіть наша нинішня малеча, що стала дітьми війни. Їм необхідні роз’яснення у доступній формі: як себе вести зі смертельно небезпечними предметами – такими, як вибухівка,- та як покроково діяти, якщо знайшов міну чи іншу вибухівку.

Сюжет дитячого коміксу «Мінна безпека не без ПЕКа» допомагає максимально просто розкрити складну тему у вигляді коміксу. А правильні дії головних героїв, які саме зустрічаються з небезпечними предметами, стають взірцем для наслідування.

Нагадаємо, 14 квітня Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з видавництвом «Ранок» розмістили у відкритий доступ це дитяче видання.

Комікс припав до душі маленьким читачам: за 10 днів відкритого доступу до електронної версії навчального посібника у вигляді коміку користувачі здійснили майже 220 тис. безкоштовних завантажень. Це щоденно близько 20 тис. завантажень.

За QR-посиланнями можна перевірити свої знання або переглянути корисне відео. Інтерактивність книжки допоможе в ігровій формі легше засвоїти матеріал.

Видання рекомендоване до читання маленьким українцям і їхнім батькам. Завантажити видання можна безкоштовно за посиланнями:

Дотримання правил поведінки в небезпечних ситуаціях може зберегти життя!