burger

38 іноземних представництв поновили роботу в Києві

Опубліковано 14 Травня 2022 року, о 17:13

Про це по обіді повідомило на своїй офіційній Фейсбук-сторінці Міністерство закордонних справ.

Зовнішньополітичне відомство наголошує: такі дані свідчать про «ще один доказ того, що наші партнери вірять у перемогу, майбутнє іперспективи України».

Українські дипломати у своєму зверненні подякували міжнародним партнерам та закордонним друзям за підтримку й висловили сподівання, що дуже скоро всі інші іноземні представництва повернуться до Києва.

Зауважимо, що процес повернення до української столиці іноземних представництв останнім часом прискорився. Про його швидкість вказує той факт, що напередодні Президент України у своєму відеозверненні говорив про відкриття 37 іноземних представництв, що відновили роботу в Києві. Володимир Зеленський подякував кожному з них. Він зауважив, що це свідчить про те, що Україна стоїть міцно і має перспективи, на відміну від російської федерації. Він упевнений, що згодомй інші іноземні представництва повернуться до нашої столиці.

І вже за декілька годин до цього списку додалося чергове представництво іноземної держави, яке вирішило відновити свою роботу в Україні.