burger

Мінреінтеграції із партнерами передало укомплектований реанімобіль для потреб ЗСУ

Опубліковано 25 Травня 2022 року, о 11:57

Відповідно до доручення Віцепрем’єр-міністра ‒ Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук, Мінреінтеграції спільно із партнерами – БО «Фондом милосердя та здоров’я» придбано автомобіль швидкої медичної допомоги для бійців 5-го окремого штурмового полку Сухопутних військ ЗСУ, які виконують бойові завдання на лінії фронту.

Сьогодні, 25 травня, в Києві відбулася передача автомобіля Збройним силам України.

Як зазначив під час зустрічі заступник міністра Олексій Бородай, реанімобіль відправиться на одну з напруженіших ділянок фронту, саме туди, де наші захисники потребують особливої уваги.

«Автомобіль оснащений сучасним медичним обладнанням, що дає змогу максимально ефективно надавати допомогу під час транспортування. Для територій, де нині тривають активні бойові дії, важливо, аби медики могли безпечно та в якомога стислі терміни евакуйовувати поранених із зони обстрілів, забезпечити їх необхідною першою допомогою й доправити до лікувальних установ», – наголосив Олексій Бородай.

Робота в цьому напрямку триває. В подальшому Мінреінтеграції у межах укладеного меморандуму про співпрацю із БО «Благодійний фонд милосердя та здоров’я» планують надати ще кілька автомобілів швидкої медичної допомоги на потреби воїнів ЗСУ.