burger

Ірина Верещук спільно із міністрами Мінрегіону і Мінінфраструктури очолить комісію з проведення аудиту заподіяних рф збитків

Опубліковано 27 Травня 2022 року, о 17:02

Кабінет Міністрів України утворив комісію з проведення аудиту збитків, заподіяних Україні внаслідок збройної агресії росії. Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розробило проєкт відповідного рішення Уряду, що розглянуто і ухвалено на засіданні 27 травня.

Співголовами комісії визначено Віцепрем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірину Верещук, Міністра з розвитку громад та територій Олексія Чернишова та Міністра інфраструктури Олександра Кубракова

Також членами комісії стануть керівники центральних органів виконавчої влади або їх заступники. Крім того, передбачається участь у роботі комісії (за згодою) народних депутатів України, заступника Керівника Офісу Президента України, представників провідних вітчизняних та іноземних експертних організацій.

Зазначимо, що основними завданнями комісії є розробка методології проведення аудиту заподіяних шкоди та збитків, і підготовка та узгодження проєктів нормативно-правових актів, необхідних для їх комплексної оцінки.

Організаційне та інформаційне забезпечення діяльності Комісії здійснюватиме Секретаріат Кабінету Міністрів України.