burger

На деокупованих територіях розпочато виплати пенсій за січень

Опубліковано 9 Січня 2023 року, о 14:30

Станом на сьогодні на виплати у Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій і Луганській областях спрямовано 3,27 млрд гривень.

На Херсонщині протягом жовтня-грудня відновлено роботу сервісних центрів Пенсійного фонду України в селищах Нововоронцовка, Білозерка, Високопілля, Велика Олександрівка та в місті Херсон. Наразі здійснюються організаційні заходи для відновлення роботи сервісного центру в місті Бериславі.

З січня цього року відновлено технічну можливість здійснення доставки та виплати пенсій у 31 деокупованому населеному пункті Миколаївщини. Крім того, у грудні в області було поновлено роботу сервісного центру ПФУ в місті Снігурівка.

За повідомленням Укрпошти, на Харківщині в січні відновлено можливість забезпечити доставку та виплати пенсій у 3 звільнених населених пунктах Куп’янського району.

Нагадаємо, на ДОТ Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ і Дергачі й у селищах Чкаловське, Шевченкове та Великий Бурлук.

На Донеччині спеціалісти ПФУ проводять виїзні прийоми громадян у деокупованих містах Святогірськ і Лиман, а також у 20 звільнених селищах і селах області.