burger

Ірина Верещук провідала у лікарні дітей, які зазнали поранень внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині

Опубліковано 4 Червня 2023 року, о 18:30

Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук провідала у лікарні дітей, які постраждали внаслідок ракетного удару по житловому будинку в Підгородненській громаді на Дніпропетровщині.

Це троє діток. Наймолодшому Давиду 6 років. Двом старшим: Олександру – 15, Денису – 11. Вони зазнали найбільш значних травм серед п’ятьох дітей, які постраждали внаслідок атаки. Проте лікарі стабілізували їхній стан та зробили все, щоб життю дітей нічого не загрожувало.

Віцепрем’єрка поспілкувалась з пораненими дітьми. Вони розповіли, як зазнали поранень в той трагічний день. Олександр перебував сам вдома. Хлопець запевняє, що відчуває радість від того, що батьків не було поруч і вони не зазнали ушкоджень. Денис та його сусід Давид знаходилися зі своїми батьками вдома, коли ворожа ракета влучила у житловий будинок.

Ірина Верещук побажала пораненим дітям та їхнім батькам скорішого одужання.

«Щиро бажаю якнайшвидшого одужання маленьким та дорослим українцям, яким довелося пережити жахіття війни. росія – країна-терорист, яка завдає ударів по цивільному населенню. Це воєнні злочини. Ми зробимо все, щоб причетні до цього, понесли найсуворіше покарання. Хто б і де вони не були», – зазначила Ірина Верещук.