burger

У Мінреінтеграції відзначили працівників міністерства

Опубліковано 2 Липня 2023 року, о 11:30

Днями Віцепремʼєр-міністр Ірина Верещук передала працівникам Мінреінтеграції Подяки Прем’єр-міністра України, а також нагородила відзнаками за роботу. 

«Під час війни ми разом тримаємо гуманітарний фронт. Хочу особисто подякувати вам за роботу та передати Подяки від Прем’єр-міністра», – сказала Ірина Верещук.

Подяку Прем’єр-міністра за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, сумлінну плідну працю та високий професіоналізм отримали: Віктор Молінський, Світлана Скоклюк, Інна Бєлобратова, Наталія Ємець та Михайло Пекарчук.

Подяку Віцепрем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України оголошено: Наталії Алексі, Олександру Закальському, Руслану Мельнику, Сергію Приходьку, Олександру Сильченку, Максиму Тимохіну, Іванні Ходжі, Наталії Бабійчук, Денису Білаку, Вадиму Дроботу, Олексію Назаренку, Тетяні Радченко, Андрію Саченку, Наталії Стреблянській та Олександру Шевченку.

Фотогалерею церемонії нагородження можна переглянути за посиланням.