burger

Уряд вдосконалив процес подачі заяв до кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях

Опубліковано 29 Вересня 2023 року, о 15:33

Відтепер вступити до резерву для державної служби на деокупованих територіях стало ще простіше. Відповідне рішення було ухвалене Кабінетом Міністрів під час засідання 29 вересня.

Зокрема, охочим долучитися до кадрового резерву більше не потрібно проходити мотиваційний опитувальник і тест на загальну ерудицію. Адже це значно обтяжує процедуру заповнення анкети.

Також більше немає потреби вказувати інформацію щодо найсильніших компетенцій, особистих рис та хобі.

Крім того, анкета буде доповнена графами, що містять уточнювальну інформацію про бажаючого долучитися до резерву. Це потрібно для формування статистичних даних.

Заповнювати анкету відтепер можна лише українською мовою. А за достовірність інформації відповідатиме особа, яка її подала.

Зауважимо, що платформа працює в Україні майже 3 місяці. За цей час у системі зареєстровано вже близько 2 тисяч анкет від охочих приєднатися до відновлення України.

Відтепер, окрім Мінреінтеграції та Нацагентства з питань державної служби, проєкт також координуватиме Вища школа державного управління. Оскільки цей заклад разом із НАДС опрацьовує анкети та формує перелік осіб, які відповідають критеріям на заміщення посад у відповідних органах.