burger

У вересні на гарячі лінії Мінреінтеграції надійшло майже 45 тисяч звернень

Опубліковано 3 Жовтня 2023 року, о 9:05

Йдеться про дзвінки та повідомлення на гарячу лінію з кризових питань, гарячу лінію Уповноваженого з питань внутрішньо переміщених осіб та гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти.

Зокрема, оператори гарячої лінії з кризових питань у вересні опрацювали майже 15 тисяч дзвінків. Також вони надали відповіді на більш ніж 1,5 тисячі звернень, які надійшли за цей час через месенджери.

Крім того, протягом минулого місяця співробітники кол-центру Мінреінтеграції прийняли близько 9 тисяч дзвінків на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО.

На гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти у вересні надійшло понад 19 тисяч звернень. З них – більш як 8 тисяч дзвінків і майже 11 тисяч повідомлень у месенджерах.

Нагадаємо, зателефонувати на гарячу лінію з кризового реагування можна за коротким номером: 15-48. Або написати у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Звернутися на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО можна за телефоном: (066) 813-62-39.

Функціонал щодо зниклих безвісти наразі передано від Мінреінтеграції до МВС, Міноборони та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. З 1 жовтня МВС запустило гарячу лінію Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, за номером: 0 800 103 333.