Шлях підприємиці у Тетяни розпочався ще у 2018 році. Після переїзду із Донецька до Харкова вона заснувала тепличне господарство й вирощувала зелень. Готову продукцію реалізовувала через торговельні мережі.
Жінка мала намір організувати переробний цех і збільшити асортимент своєї продукції. Однак після початку повномасштабного вторгнення через небезпеку релокувала обладнання до орендованого приміщення в селище Оржиця Полтавської області.
Її продукція почала мати великий попит серед місцевих жителів, переселенців і військових. Тоді Тетяна вирішила, що для забезпечення готовою їжею захисників і людей, які перебувають у зоні активних бойових дій, вироблятиме продукти у реторт-пакетах. Адже часто мешканці цих територій не мають світла, води, газу та можливості приготувати собі їсти.
Це зручна упаковка, здатна витримувати високі й низькі температури. У такому вигляді їжу можна довго зберігати навіть без холодильника.
Ідею підтримали у волонтерських організаціях, які закуповують харчі для гуманітарних наборів.
Зараз виробництво їжі для екстремальних умов активно працює. У перспективі Тетяна Чернікова має намір розширити асортимент продукції та збільшити кількість працівників.