burger

«Ми не сидимо склавши руки й багато чого встигаємо», – Анастасія Закревська, Донецьк

Опубліковано 19 Листопада 2023 року, о 9:29

Створенням тортиків, тістечок та інших смаколиків Анастасія Закревська займається вже 10 років. Коли вона жила з родиною у Донецьку, то пішла у декретну відпустку з дитиною, але не змогла довго залишатися без діла. Почала пекти на замовлення тортики, тістечка, пряники, які були дуже популярні на дитячих днях народження.

У 2014 році, коли розпочалася агресія проти України, Анастасія та її рідні виїхали з Донецька, залишивши там усе: квартиру, машину, колишнє життя. У новому місті, а саме у Дніпрі, довелося починати життя заново та подолати чимало складнощів, але жінка знайшла у собі сили й зайнялася улюбленою справою.

Через декілька років праці Анастасія відкрила власну кав’ярню-кондитерську.

Нині тут збирають кошти на підтримку військових, «підвішують каву» для наших захисників і печуть смачні пряники із патріотичною символікою.

У закладі можна випити гарячої кави. Також тут допомагають «зарядитися» місцевим жителям під час відключень світла. У цьому місці годували й зігрівали учасників рятувальних робіт після ворожих ударів, щоб вони могли відновитися та відпочити.