burger

На засіданнях Коордцентрів у Донецькій області обговорили підтримку ВПО, ветеранів та їхніх сімей

Опубліковано 24 Лютого 2024 року, о 15:55

Відбулися засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Мирноградській та Часовоярській міських військових адміністраціях, а також Мангушській селищній раді. Про це йдеться на сайті Донецької обласної військової адміністрації.

Члени Коордцентру при Мангушській селищній раді підняли питання соціальної і матеріальної підтримки внутрішніх переселенців, ветеранів війни, військовослужбовців та членів їхніх сімей. Також обговорили ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами, стан військового обліку, роботу Комунального закладу «Мангушський центр дитячої творчості» в умовах війни тощо.

Учасники засідання при Часовоярській міській військовій адміністрації порушили питання щодо роботи Координаційного центру та консультативно-координаційних центрів. Йшлося також про інформування населення щодо місць тимчасового проживання, функціонування «Пунктів незламності» на території громади, організацію медичного обслуговування місцевих жителів та ВПО.

Своєю чергою, члени Коордцентру при Мирноградській міській військовій адміністрації обговорили перебіг евакуації населення громади до більш безпечних регіонів України.