burger

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю щодо проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій України на період до 2026 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2024-2026 роках»

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України проведено консультації із громадськістю у формі електронних консультацій стосовно проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Стратегії відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій України на період до 2026 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2024-2026 роках».

Участь в електронних консультаціях взяли Громадська спілка «Коаліція «На лінії зіткнення», Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні, Громадська організація «Десяте квітня».

Запропоновані пропозиції не враховані Мінреінтеграції, оскільки більшість дублюється у проекті операційного плану заходів з реалізації у 2024-2026 роках Стратегії відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій України на період до 2026 року. Крім того, запропоновані пропозиції передбачають завдання та заходи, які законодавчо є врегульованими або ж не є предметом регулювання даного проекту акта.

Пропозиції та результати їх розгляду оформлено в таблицю до проекту розпорядження (додається) та будуть враховуватись в подальшій роботі.

Пропозиції до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України “Про схвалення Стратегії відновлення державної влади та реінтеграції населення деокупованих територій України на період до 2026 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації  у 2024-2026 роках”