burger

Іпотека під 3%: відбувся шістнадцятий відбір сімей ВПО на отримання пільгових кредитів

Опубліковано 6 Червня 2024 року, о 20:15

Сьогодні, 6 червня, Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву відібрав ще 600 родин, які зможуть оформити кредит у межах українсько-німецької програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Відповідний проєкт реалізується Мінреінтеграції та Держмолодьжитлом за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW).

Відібрані кандидати отримали можливість придбати житло у кредит за найнижчою в Україні ставкою 3% на рік. Кредити надаються на строк до 30 років із початковим внеском 6% від вартості житла.

Трансляція відбору відбувалася в режимі реального часу на YouTube-каналі фонду. Контроль за перебігом відбору здійснювали представники Мінреінтеграції,  Держмолодьжитла та Імплементаційного консультанта.

Переможці були визначені методом випадкової вибірки із застосуванням програмного забезпечення. З переліком переможців можна ознайомитись за посиланням.

Умови програми, роз’яснення щодо подання заяв та інших документів викладені тут.

З додаткових питань щодо програми «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб» телефонуйте на лінію Держмолодьжитла для звернень громадян: (044) 363-10-80. Також можна звертатися до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію: 15-48.