burger

Найважливіше за тиждень 17 червня — 23 червня

Опубліковано 23 Червня 2024 року, о 17:30

Спростити проведення закупівель для оборонних потреб: це питання обговорили на спеціальній нараді під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук. Напрацьовуються необхідні нормативні зміни.

Ірина Верещук взяла участь у форумі з міжнародного гуманітарного права. Віцепрем’єрка очолює Міжвідомчу комісію з питань застосування та реалізації норм МГП в Україні.

За пів року близько 60 млн грн грошової допомоги отримали українці, які перемістилися з ТОТ і були евакуйовані із прифронтових територій. Це підсумки спільного проєкту Мінреінтеграції, МОМ та АТ «Укрпошта».

Мінреінтеграції вдалося повернути хлопця, якого з ТОТ вивезли до рф. 

У Києві відбувся третій Українсько-Польський Форум відбудови України. Ірина Верещук провела робочу зустріч із Міністром розвитку та технологій Польщі Кшиштофом Пашиком. Обговорили низку польсько-українських економічних проєктів.

Опубліковано роз’яснення, щодо затримки виплат ВПО у першому виплатному періоді червня.

Уряд готується забезпечити паливною деревиною вразливі групи населення на прифронтових територіях. На Харківщині напрацьовуються рішення щодо постачання цим категоріям скрапленого газу.

Донеччина готується до проходження осінньо-зимового періоду — результати наради щодо гуманітарного реагування під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.