burger

Колонізатори Криму нервуються

Опубліковано 10 Лютого 2023 року, о 13:40

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР). Колонізатори панікують і застосовують превентивні посилені заходи безпеки.

Такі висновки ГУР робить на підставі рішення окупаційної «влади» Криму та місцевого відділення фсб про встановлення високого («жовтого») рівня терористичної небезпеки.

Це рішення стосується низки населених пунктів півострова. А також об’єктів транспортної інфраструктури, житлово-комунального та водного господарства, охорони здоров’я, промисловості, паливно-енергетичної галузі.

У стан підвищеної готовності приводяться підрозділи фсб і мвс рф в Криму. Їм наказано «посилити контроль за пересуванням транспорту на півострові, … за переміщенням російських громадян та іноземців та обов’язковою реєстрацією тимчасового місця проживання».

Підрозділи окупаційного мнс терміново готуються до проведення «рятувальних операцій». А місцеві адміністрації повинні забезпечити місця для «тимчасового розміщення людей».

Своєю чергою заклади охорони здоров’я адаптуються для «надання екстреної допомоги» та «медичної евакуації».

«Подібні «заходи безпеки» з боку окупантів є ознакою підготовки до початку операції зі звільнення Криму українськими Силами оборони», – вважають у ГУР.

Мінреінтеграції України закликає населення Криму бути обережним та уважним. Не піддаватися на провокації, зберігати спокій, уникати місць великого скупчення людей і за можливості не перебувати поблизу російських військових і стратегічних об’єктів.

Крим – це Україна!